Liturgische kalender van de Liduina Basiliek, week 47, 2018
Zondag
18 november
9.30 uur   Drie-en-dertigste zondag door het jaar. De celebrant in deze viering is mgr. Vismans. De hoogmis wordt muzikaal verzorgd door ons herenkoor In Honorem Dei. Er is een deurcollecte voor de nationale jongeren.  
Woensdag
21 november
8.30 uur   Op deze dag in het midden-van-de-week bent u welkom in de eucharistieviering.  
Vrijdag
23 november
8.30 uur   Gedachtenis van de Opdracht van de H. Maagd Maria. Eucharistieviering. Aansluitend bent u welkom in de pastorie voor een kopje koffie. Na de eucharistieviering wordt het Allerheiligste uitgesteld op het Liduina-altaar links voor in de kerk en is er gelegenheid tot Aanbidding tot 10.30 uur. Tevens is er de mogelijkheid voor gebed en om een kaarsje op te steken bij de heiligen.  
Zaterdag
24 november
9.45 uur   Gezongen uitvaart voor de heer Van Lingen.  
  17.00 uur   Uitstelling van het Allerheiligste op het Liduina-altaar en Aanbidding tot aan de avondmis van 18.00 uur.  
  18.00 uur   Eucharistieviering. De celebrant in deze viering is pater Kunnekkadan.  
Zondag
25 november
9.30 uur   Laatste zondag van het kerkelijk jaar. Hoogfeest van Christus, Koning van het heelal. De celebrant in deze viering is pater Kunnekkadan. De hoogmis wordt muzikaal verzorgd door ons herenkoor In Honorem Dei en ons dameskoor Jubilatio.  
  16.00 uur   Feestelijk Lof ter afsluiting van het kerkelijk jaar, met processie en Te Deum (bruidjes zijn van harte welkom). Muzikale verzorging door ons herenkoor In Honorem Dei en ons dameskoor Jubilatio.