Liturgische kalender van de Liduina Basiliek, week 47, 2019
Zondag
17 november
9.30 uur   Drie-en-dertigste zondag door het jaar. De celebrant in deze viering is pater Tharsis. De hoogmis wordt muzikaal verzorgd door het herenkoor In Honorem Dei.  
Woensdag
20 november
8.30 uur   Op deze dag in het midden-van-de-week bent u welkom in de eucharistieviering.  
Vrijdag
22 november
8.30 uur   Gedachtenis van de H. Cecilia, maagd en martelares. Eucharistieviering. Aansluitend bent u welkom in de pastorie voor een kopje koffie. Na de eucharistieviering wordt het Allerheiligste uitgesteld op het Liduina-altaar links voor in de kerk en is er gelegenheid tot Aanbidding tot 10.30 uur. Tevens is er de mogelijkheid voor gebed en om een kaarsje op te steken bij de heiligen.  
Zaterdag
23 november
18.00 uur   Eucharistieviering. De celebrant in deze viering is rector Egging.  
Zondag
24 november
9.30 uur   Laatste zondag van het kerkelijk jaar. Hoogfeest van Christus, Koning van het heelal. De celebrant in deze viering is rector Egging. De hoogmis wordt muzikaal verzorgd door het herenkoor In Honorem Dei en het dameskoor Jubilatio. Er is kindernevendienst en kindercrèche.  
  16.00 uur   Feestelijk Lof, ter afsluiting van het kerkelijk jaar, met processie en Te Deum. Bruidjes zijn van harte welkom! Muzikale verzorging door het herenkoor In Honorem Dei en het dameskoor Jubilatio.